У Львові пройшов

У Львові пройшов "Марш нескорених"

Фото
Укрінформ
"Маршем нескорених" відзначили 28-у річницю Незалежності України у Львові.

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації.

“Від Личаківського кладовища, де учасники ходи поклали квіти та запалили лампадки, стартував “Марш нескорених" у Львові. Він пройшов від цвинтаря до Гарнізонного храму в центрі міста, де вшанували пам'ять загиблих Героїв, а також висловили вдячність воїнам, які захищають українську державу”,- йдеться у повідомленні.

Марш “Нескорених” у Львові / Фото: Пресслужба Львівської ОДА

Окрім того, як зазначається, окремі заходи підготували у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Там відбувся День відкритих дверей - демонстрація зразків бронетанкової та стрілецької зброї, огляд навчально-матеріальної бази, виступ Військового оркестру.

Першокурсники НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного склали військову присягу у Львові / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Читайте також: В Одесі проходить Марш захисників України

Також відбулася церемонія урочистого складання військової присяги на вірність українському народові 500 першокурсниками військового вишу.

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-