Поліція спростовує затримання авто, з якого розстріляли адвоката у Кропивницькому

Поліція спростовує затримання авто, з якого розстріляли адвоката у Кропивницькому

Укрінформ
У поліції Дніпропетровської області спростували новину, оприлюднену ЗМІ, про затримання автівки, із якої невідомі розстріляли двох людей в Кропивницькому.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила пресофіцер ГУ НП у Дніпропетровській області Анна Сарчевська.

«Розповсюджена новина у ЗМІ про затримання у Кривому Розі червоної автівки «ВАЗ», із якої невідомі розстріляли двох людей у Кропивницькому, є неправдивою», - сказала Старчевська.

22 серпня у ЗМІ було повідомлено, що в результаті оголошеного плану «Сирена» правоохоронці зупинили у Тернівському районі Кривого Рогу Дніпропетровської області розшукуваний червоний «ВАЗ».

Начебто марка і колір легковика збігалися з розшукуваним авто. У салоні автомобіля знаходилися 30-річний водій і пасажир. Під час обшуку правоохоронці вилучили два травматичні пістолети, а також сумку із запакованими предметами, вміст яких підозрювані не змогли назвати.

Читайте також: Стрілянина у Кропивницькому: поліція спростувала інформацію про смерть потерпілого

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня у Кропивницькому вбито адвоката Олександра Іванова. Вбивство сталося по вул. Куропятникова біля СІЗО №6. Невідомі з автомобіля здійснили обстріл з автоматичної зброї. Адвокат загинув на місці. Ще одну людину під час стрілянини біля СІЗО було поранено, наразі чоловік перебуває у лікарні.

Оскільки, імовірно, зловмисники могли втекти у бік Кривого Рогу, у Дніпропетровській області ввели план «Сирена».

Читайте також: Рада адвокатів Кіровоградщини звернулась до прокурора і глави поліції через вбивство Іванова

Олександр Іванов — полковник міліції у відставці. До адвокатської практики, з лютого 2010 до березня 2011 року, працював на посаді заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області - начальника слідчого управління. До цього обіймав різні посади в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-