У Краматорську до Дня Державного Прапора 240 військових утворили тризуб

У Краматорську до Дня Державного Прапора 240 військових утворили тризуб

Фото
Укрінформ
У Краматорську у рамках святкування Дня Прапора 240 військовослужбовців на площі утворили величезний тризуб, а в небі пролетів вертоліт з синьо-жовтим стягом.

Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

У Краматорську до Дня Прапора 240 військових утворили тризуб / Фото: dn.gov.ua

«На Донеччині відзначили День Державного Прапора України... Святкування продовжилося флешмобом, у якому на центральній площі міста 240 військовослужбовців утворили величезний тризуб, а також розгорнули прапор України. Наприкінці над присутніми пролетів вертоліт з жовто-блакитним стягом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в цих урочистостях у Краматорську взяли участь очільник області Павло Кириленко, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, міський голова Андрій Панков, заступник командуючого ООС Олег Кудренко.

Читайте також: Парашутисти з 12 країн створили у повітрі над Харковом український тризуб

Почесне право підняти державний прапор здобули Дар’я Єжова – дочка Іллі Єжова, учасника АТО механізованої бригади ім. Короля Данила, та заступник Криворізької бригади ім. Костянтина Пестушка, захисник ДАП полковник Дмитро Кащенко, а також мати Героя Небесної Сотні Івана Пантелєєва Людмила Іванівна. Після урочистої церемонії підняття прапора присутні поклали квіти до пам’ятника Т. Г. Шевченку.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-