Стрілянина у Кропивницькому: поліція спростувала інформацію про смерть потерпілого

Стрілянина у Кропивницькому: поліція спростувала інформацію про смерть потерпілого

Укрінформ
Чоловік, якого поранено в Кропивницькому під час стрілянини біля СІЗО, наразі перебуває в лікарні.

Про це Укрінформу сказала керівник пресслужби ГУ Національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

“Під час стрілянини, яку розпочали невідомі особи, один із потерпілих загинув на місці події, іншого госпіталізовано до лікувального закладу, де він наразі перебуває. Він живий”, - спростувала Бевзенко повідомлення деяких ЗМІ про смерть потерпілого в лікарні.

Стан 54-річного травмованого під час стрілянини прокоментував медіапорталу DOZOR завідуючий травматологічним відділенням обласної лікарні Андрій Семенович.

«Він потрапив до нас з вогнепальним пораненням правої верхньої кінцівки. Проведена невідкладна хірургічна допомога, оброблення перелому, операція. Зараз стан хворого стабільний, проводиться інтенсивна терапія. Складність і тяжкість хворого обумовлюється ще тим, що у нього є низка тяжких хронічних захворювань, і на фоні цього поранення, звичайно, перебіг тяжкий. Життю на даний момент нічого не загрожує, але, як буде у подальшому – важко сказати, оскільки стан обумовлений не лише пораненням, а й тяжкими супутніми захворюваннями», - зазначив лікар.

Читайте також: Поліція розповіла подробиці стрілянини у Кропивницькому

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня у Кропивницькому вбито адвоката Олександра Іванова. Вбивство сталося по вул. Куропятникова біля СІЗО №6. Невідомі з автомобіля здійснили обстріл з автоматичної зброї. Адвокат загинув на місці.

Олександр Іванов — полковник міліції у відставці. До адвокатської практики, з лютого 2010 до березня 2011 року, працював на посаді заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області - начальника слідчого управління. До цього обіймав різні посади в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Фото: dozor.kr.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-