У рейдерів з Харківщини вилучили арсенал зброї

У рейдерів з Харківщини вилучили арсенал зброї

Фото
Укрінформ
Поліцейські вилучили арсенал зброї у чоловіків, які намагалися захопити державне підприємство на Харківщині.

"Поліцейські вилучили арсенал зброї у молодиків, які намагалися захопити державне підприємство на Харківщині", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині вилучили арсенал зброї/Фото: www.npu.gov.ua

У поліції нагадали, що 20 серпня група осіб здійснили спробу рейдерського захоплення державного дослідницького господарства, розташованого у селищі Червона Хвиля Великобурлуцького району.

Зокрема, невідомі у масках зі зброєю вчинили конфлікт з новим керівництвом підприємства, пошкодили автомобіль «Лексус» та зникли на трьох авто з місця події.

Поліцейські оперативно організували пошукові заходи і через кілька годин виявили авто із 15 зловмисниками на території сусіднього району.

За даними поліції, чоловіки - харків’яни, віком від 21 до 42 років, усі вони працюють в одному з охоронних підприємств міста.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Усі особи затримані в порядку статті 208 КПК.

Читайте також: За спробу рейдерського захоплення підприємства на Харківщині поліція затримала 15 осіб

"Підозрювані мали при собі карабін, гвинтівку, рушниці, травматичні пістолети, близько 200 набоїв різного калібру, а також ножі, сокири та газові балончики", - зазначили у поліції, додавши, що цю зброю вилучено.

Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Найближчим часом їм буде обрано міру запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-