На Прикарпатті з отруєнням госпіталізували 13 дітей

На Прикарпатті з отруєнням госпіталізували 13 дітей

Укрінформ
У Верховинському районі Івано-Франківської області з харчовим отруєнням госпіталізовано 13 дітей, які відпочивали у с. Верхній Ясинів.

Про це повідомляє ДСНС.

“В ніч з 15 на 16 серпня до Верховинської ЦРЛ з попереднім діагнозом "харчове отруєння" госпіталізовано 13 дітей (2003 - 2007 р.н.), які відпочивали у приватній садибі “Горицвіт” у с. Верхній Ясинів Верховинського району (всього в садибі відпочиває 30 дітей)”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Масове отруєння на Закарпатті: в лікарні залишаються 35 осіб

Нині проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Як поінформували у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, 30 дітей прибули на Прикарпаття 15 серпня з Києва. Група прибула до Івано-Франківська о 9.30, тут діти поснідали в одному з кафе (наразі встановлюється, в якому саме). До садиби діти заселились о 14.00, о 14.20 пообідали у “Горицвіті”, і вже о 15.00 у них з'явились перші ознаки погіршення самопочуття.

О 23.20 13 дітей віком від 11 до 18 років доправлені до Верховинської ЦРЛ з попереднім діагнозом «гострий гастрит». Недужі скаржились на блювоту, підвищену температуру тіла 37,2-37,5°.

Наразі триває збір анамнезу та з'ясування всіх обставин (чим харчувались діти в поїзді та перед від’їздом). Проводиться санітарно-епідеміологічне обстеження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-