На Полтавщині місцеві можновладці вкрали 200 тонн асфальту

На Полтавщині місцеві можновладці вкрали 200 тонн асфальту

Укрінформ
Поліція підозрює у крадіжці топ-чиновників, аграріїв і депутата обласної ради.

Про це написав 9 серпня на своїй сторінці у Facebook директор Агенства місцевих доріг Полтавської області Олексій Басан.

«Перевірили стан виконання поточного ремонту на автодорозі Шишаки-Сагайдак-Поділ. Все добре, підрядник працює з випередженням графіка! Але... Вчора вночі у Шишаках у нього викрали близько 200 тонн відфрезерованого асфальтобетону! Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.185 («Крадіжка»). Знаєте, де знайшли викрадене?! На подвір’ях місцевих топ-чиновників, аграріїв та депутата! Чомусь вони вирішили, що державне не таке вже й державне! На жаль, не можу називати прізвищ, тривають слідчі дії!» - йдеться в інформації.

Читайте також: На ремонт усіх українських доріг треба 10 років і трильйон - Омелян

Також Басан додав, що крадії використовували спецтехніку для навантаження і вивозили асфальтобетон самоскидами.

В пресслужбі Агентства місцевих доріг уточнили, що викрадене у комунального підприємства «Дорсервіс» зношене дорожнє покриття, яке було зрізане і мало піти на укріплення узбіччя дороги, оцінюється приблизно у 200-300 тисяч гривень.

В обласній поліції підтвердили факт крадіжки. Щоправда, уточнили, асфальтобетон був виявлений не у подвір’ях людей, а на вулицях у різних місцях Шишак та сіл району. Ним мешканці, ймовірно, збиралися самотужки латати вибоїни та повертати «своє» не хочуть. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-