У Вінниці під час пожежі у житловому будинку евакуювали 40 осіб

У Вінниці під час пожежі у житловому будинку евакуювали 40 осіб

Фото
Укрінформ
У Вінниці у четвер вночі під час ліквідації пожежі в колишньому гуртожитку бійці ДСНС вивели з небезпечної зони та евакуювали через драбини 40 людей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

«8 серпня о 02:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир житлового будинку №2 у проїзді Станіславського. У ході розвідки бійці ДСНС з’ясували, що осередок пожежі знаходиться в коридорі на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку (колишній гуртожиток). Через сильне задимлення утворилася загроза для мешканців квартир, розташованих на зазначених поверхах», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, ланки газодимозахисної служби одразу розпочали евакуацію людей. Загалом було виведено із небезпечної зони та знято за допомогою драбин 40 осіб, серед яких 5 дітей.

Рятувальники локалізували пожежу о 03:30, а ліквідували о 03:48. До ліквідації пожежі залучалося 25 осіб та 6 одиниць спецтехніки.

Вогнем знищено та пошкоджено вхідні двері кількох квартир, частину домашніх речей та меблів. Бійцям ДСНС вдалося запобігти загибелі та травмуванню людей, а також поширенню вогню на інші квартири.

Читайте також: В окремих областях України переважає надзвичайна пожежна небезпека

Причина надзвичайної події та сума завданих вогнем матеріальних збитків встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-