НАЗК внесло приписи мерам Добропілля та Южноукраїнська

НАЗК внесло приписи мерам Добропілля та Южноукраїнська

Укрінформ
НАЗК за результатами перевірок внесло приписи головам Добропільської міськради Донецької області Андрію Аксьонову та Южноукраїнської міськради Миколаївської області Віктору Пароконному.
Про це повідомляє пресслужба агентства.

“За результатами позапланової перевірки внесено припис Добропільському міському голові Андрію Аксьонову щодо усунення порушення вимог абзацу шостого частини другої статті 58 Закону України “Про запобігання корупції” (неприпинення достроково повноважень секретаря Добропільської міськради VII скликання у зв’язку з ненаданням у встановлений Законом строк згоди на проведення спеціальної перевірки), а також проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню посадовими особами Добропільської міськради вимог частини другої статті 57 Закону України “Про запобігання корупції”, - йдеться у повідомленні.

Також за результатами позапланової перевірки внесено припис Южноукраїнському міському голові Віктору Пароконному щодо ініціювання проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли порушенню посадовими особами Южноукраїнської міської ради заборон, встановлених частиною першою статті 54 Закону України “Про запобігання корупції”, шляхом отримання безоплатно послуг щодо проведення прямих ефірів на телеканалі “Твій Всесвіт” за участю Южноукраїнського міського голови, оплата за які здійснювалась фізичними особами.

Читайте також: НАЗК направило до суду 40 протоколів стосовно мера Яремче

У НАЗК нагадали, що приписи агентства є обов’язковими до виконання. За невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-