В Одесі нічний ураган повалив десятки дерев, обірвав дроти

В Одесі нічний ураган повалив десятки дерев, обірвав дроти

Фото
Укрінформ
Ураган, що обрушився на Одесу, залишив без світла десятки будинків, повалив дерева, в результаті чого були обірвані повітряні кабельні лінії та пошкоджено декілька авто.

Про це повідомляє "Думская".

"За уточненою інформацією пресслужби мерії, на 10:00 годин ранку відомо, що повалені 22 дерева і 4 великі гілки. За даними КП "Одесміськсвітло", виявлено 15 обривів електромереж через повалені дерева і зафіксовано 23 пошкодження ліній зовнішнього освітлення", - пише місцеве видання.

Зокрема, за повідомленням очевидців, дерево, що впало, пошкодило дві машини на вулиці Садовій, гілкою накрило також автомобіль на Середній вулиці, придавило два авто на вулиці Довженка. А на вулиці Болгарській гілка впала на дах торгового кіоску.

Негода в Одесі / Фото: dumskaya.net

За інформацією Одесміськсвітла, на Генерала Петрова впало дерево, яке збило опору мереж зовнішнього освітлення.

Як повідомили в мерії, штаб з ліквідації наслідків негоди працював всю ніч. Пік негоди припав на годину ночі — до зливі дощу додався сильний штормовий вітер, його сила сягала 15-20 м/с, пориви — до 25 м/с.

Читайте також: Негода в Україні залишила без світла 40 населених пунктів у двох областях

Вночі для ліквідації наслідків негоди в Одесі було задіяно 34 одиниці спецтехніки комунального підприємства "Міські дороги": канало-промивні машини, ілососи, трактори, підмітально-прибиральні і т. д. Працювали 120 співробітників підприємства.

Наслідки суботньої зливи в Одесі. Деволановський узвіз / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають, уточнює "Думская".

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на неділю, 4 серпня, через погіршення погодних умов в двох областях України знеструмлені 40 населених пунктів. Найбільше від гроз і злив постраждала Одеська область. За добу в Одеській області підрозділами ДСНС здійснено 11 виїздів на відкачування води, 4 виїзди для буксирування автотранспорту та перевезення людей, 5 виїздів для розпилювання та прибирання дерев. Від ДСНС залучалося 90 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-