Зеленський обіцяє, що зруйнований повінню міст на Прикарпатті відбудують до кінця року

Зеленський обіцяє, що зруйнований повінню міст на Прикарпатті відбудують до кінця року

Фото, відео
Укрінформ
Зруйнований повінню міст через річку Чечва у Калуському районі на Івано-Франківщині відбудують до кінця року.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба глави держави.

“Під час робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент України Володимир Зеленський взяв участь у нараді з питань відбудови мостів та мостових переходів, пошкоджених повенями. Глава держави оглянув зруйнований стихією міст через р. Чечва у Калуському районі, який з’єднує села Довге-Калуське та Пійло”, - зазначається в повідомленні.

За словами Президента, відновлення цього мосту почнеться після 14 серпня.

«Гроші знайшли. 14 серпня відкриються можливості на 25 млн грн. Новий голова обласної державної адміністрації запевнив, що до кінця року цей міст буде відбудовано. Це дуже швидко», – сказав Зеленський.

Як уточнив новопризначений голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль, виділення коштів погодив урядовий комітет. Очікується, що 14 серпня Кабінет міністрів України ухвалить остаточне рішення у цьому питанні. Після надходження фінансування почнеться виконання робіт.

Володимир Зеленський взяв участь у нараді з питань відбудови мостів та мостових переходів, пошкоджених повенями / Фото: Юрій Рильчук, Укрінформ

Читайте також: Будівництво доріг: Зеленський змусив депутата Іванчука шукати 175 мільйонів

Як повідомлялося, міст через річку Чечва, який з’єднує села Довге-Калуське і Пійло, обвалився у липні 2018 року. Міст збудовано у 60-х роках минулого століття. У 2009-2010 роках здійснено капітальний ремонт моста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-