На Миколаївщині ліквідовують наслідки незначного витоку небезпечної речовини

На Миколаївщині ліквідовують наслідки незначного витоку небезпечної речовини

Фото
Укрінформ
Рятувальники на Миколаївщині ліквідовують наслідки незначного витоку хімічно небезпечної речовини, ймовірно, бензолу. Перевищення концентрації небезпечних речовин в повітрі не виявлено.

Про це інформує пресслужба МВС.

"Сьогодні о 08:45 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що на станції Колосівка у Веселинівському районі з 60-тонної запірної арматури цистерни відбувається незначний витік хімічно небезпечної речовини (ймовірно бензолу)", - йдеться у повідомленні.

Наразі цистерна відведена за межі населеного пункту на резервну колію, затримок руху поїздів немає.

Очікується прибуття аварійної бригади представника власника.

Для забезпечення пожежної безпеки залучено пожежно-рятувальне відділення 11 Державної пожежно-рятувальної частини та пересувна хіміко-радіологічна лабораторія аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Причини події встановлюються.

У ДСНС наголосили, що групою радіаційного, хімічного та біологічного захисту проведено заміри і перевищення концентрації хімічно небезпечних речовин в повітрі не виявлено.

Читайте також: У двох містах окупованого Криму “зашкалює” рівень хімікатів у повітрі

"Групою радіаційного, хімічного та біологічного захисту за допомогою приладів хімічної розвідки та контролю проведено відповідні заміри. За результатами дослідження перевищень вмісту хімічно небезпечної речовини понад граничнодопустимої концентрації в атмосферному повітрі не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-