Аброськін поїхав на Житомирщину розбиратися з резонансним убивством

Аброськін поїхав на Житомирщину розбиратися з резонансним убивством

Укрінформ
У Головному управлінні Нацполіції Житомирщини пройшла нарада під головуванням заступника голови НПУ В’ячеслава Аброськіна, на якій обговорювались заходи для розкриття вбивства 23-річного чоловіка.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

"Під час наради обговорювались заходи для розкриття вбивства 23-річного коростенця, тіло якого знайшли 26 липня у лісі Малинського району", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відбулося заслуховування слідчо-оперативної групи, що працює над розкриттям вбивства. Про хід проведених слідчо-розшукових заходів доповіли слідчі та працівники кримінальних підрозділів.

"Розслідування цього вбивства перебуває на особистому контролі керівництва Нацполіції. Ми залучили достатньо сил та засобів для його розкриття і притягнення причетних до відповідальності", - наголосив Аброськін.

26 липня опівдні до Малинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення у лісі неподалік автошляху Київ-Ковель тіла чоловіка, присипаного землею. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Менш ніж за добу поліцейські встановили особу загиблого - 23-річного жителя Коростеня, який наприкінці червня 2019 був оголошений у розшук як зниклий безвісти.

"Нині посилена слідчо-оперативна група відпрацьовує зібрану на місці події та у ході першочергових заходів інформацію щодо загиблого. Це години записів камер відеоспостереження, це встановлення подій з максимальною деталізацією крайніх днів життя загиблого, це відпрацювання його контактів та знайомих і ще низка слідчо-розшукових заходів публічного та негласного характеру. До заходів залучені працівники Департаментів карного розшуку, стратегічних розслідувань та інших підрозділів кримінальної поліції НПУ", - інформують у пресслужбі.

Читайте також: Звіряче вбивство на Житомирщині: труп з мішком на голові пов'язують із виборами

Зазначається, що нині відпрацьовуються версії про причетність загиблого до кримінальних розборок, виборчих перегонів, особисті неприязні стосунки та інші. Заступник голови НПУ Аброськін дав відповідні доручення щодо подальших заходів та висловив упевненість у розкритті цього злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-