Під Запоріжжям вантажівка влетіла у легковик, є загиблий

Під Запоріжжям вантажівка влетіла у легковик, є загиблий

Фото
Укрінформ
У вівторок на виїзді із Запоріжжя водій вантажівки виїхала на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з легковим автомобілем, в результаті одна людина загинула, двох госпіталізовані.

Про це повідомляє у прес-службі ГУ НП в Запорізькій області.

“Водій автомобіля Mercedes-Benz Atego, чоловік 1973 року народження, рухаючись по проїзній частині автодороги, яка веде з міста Запоріжжя до автошляху «Харків - Сімферополь», виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем ЗАЗ-1103, який виїжджав з прилеглої території АЗС. Після чого автомобіль Mercedes виїхав за межі проїзної частини, перекинувся та скоїв наїзд на дерево”, - йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії від отриманих тілесних ушкоджень водій вантажівки, чоловік 1981 року народження загинув на місці події. Водій автомобіля ЗАЗ, чоловік 1974 року народження та його пасажир, 1978 року народження, доправлені в лікарню.

Читайте також: ДТП з автобусом у Польщі: одна українка загинула, четверо травмовані

На даний час відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-