Новак обіцяє Зеленському до кінця 2020-го завершити ремонт доріг на Кривий Ріг і Нікополь

Новак обіцяє Зеленському до кінця 2020-го завершити ремонт доріг на Кривий Ріг і Нікополь

Укрінформ
Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом ремонту ділянки автомобільної дороги Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь.

Про це повідомляє сайт глави держави.

Президент запитав у присутнього в. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака, хто відповідає за реконструкцію об’їзної дороги і в які терміни буде виконано всі робити. Зеленський зауважив, що за наданою йому інформацією, в останні роки збільшувалося фінансування Укравтодору на утримання апарату. Водночас на дороги коштів не вистачало.

"Дуже багато років не вирішується це питання – йдеться про окружну і про дорогу на Кривий Ріг. Давайте завершимо ці два об'єкти, домовимося, що на Кривий Ріг і на Нікополь зробимо. Треба знайти гроші на ці дві дороги", – сказав Зеленський.

За словами Новака, потрібно два роки на завершення робіт на цих дорогах, зважаючи на спроможності будівельних компаній і фінансування. Було домовлено докласти максимум зусиль і протягом цього та наступного років завершити будівництво.

Читайте також: Зеленський з Філатовим уклали парі, що Новий міст у Дніпрі добудують за два місяці

Зі свого боку заступник керівника Офісу Президента Олексій Гончарук зауважив, що є інформація, що кожна область має людей, які впливають на те, хто виграє тендери та освоює кошти.

"Ми вам даємо ці прізвища, і можете звільнити цих людей. Звільнити й направити (інформацію – ред.) у правоохоронні органи", – підкреслив Зеленський, звертаючись до Новака.

Як повідомлялося, загальна протяжність ділянки дороги Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь, що ремонтується, – 35,9 км. Загальна кошторисна вартість – 1 101,2 млн грн. Ремонтні роботи було розпочато у травні 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-