Вибух на Дніпропетровщині: Президент узяв розслідування трагедії під контроль

Вибух на Дніпропетровщині: Президент узяв розслідування трагедії під контроль

Укрінформ
Шестеро дітей, які постраждали внаслідок вибуху на дитячому майданчику у с. Пашена Балка Дніпропетровської області, отримують усю необхідну допомогу. Президент  Володимир Зеленський узяв ситуацію під особистий контроль.
Про це після наради в Дніпропетровській обласній державній адміністрації повідомив т. в. о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура, поінформували у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Нині постраждалим від вибуху надають усю необхідну медичну допомогу. Президент знає про ситуацію і взяв під контроль розслідування трагедії. Він вважає неприпустимим, коли на смітнику діти знаходять снаряд і граються ним на дитячому майданчику. Глава держави підкреслив, що мають бути з’ясовані всі обставини трагедії та притягнуті до відповідальності винні особи», – наголосив Батура.

Найменшому постраждалому п’ять років, найстаршому – 16.

Як повідомив в. о. директора Дніпропетровської дитячої обласної лікарні Олександр Хитрик, двоє хлопців перебувають наразі у реанімації в тяжкому стані. У них – мінно-вибухові травми, проникаючі поранення. Дітей вже прооперували. Ще четверо дітей у стані різної тяжкості – у травматології. У них переломи та осколки. Двох із них також прооперували.

Читайте також: Вибух на Дніпропетровщині: діти знайшли боєприпас на смітнику

Як повідомляв Укрінформ, 1 липня, близько 20:00, у селі Пашена Балка Дніпропетровської області стався вибух. На дитячому майданчику розірвався снаряд, який діти принесли зі смітника, що поруч. Ведеться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-