В Ужгороді підпалили автівку заступника мера

В Ужгороді підпалили автівку заступника мера

Фото, відео
Укрінформ
Вранці в Ужгороді спалили автомобіль першого заступника міського голови Іштвана Цапа. Сам потерпілий вважає це спробою залякування.

Відео палаючої автівки та світлини спаленого мерседеса Іштван Цап виклав у Facebook.

“Сьогодні 4 ранку на лінію 102 що в Ужгороді по вулиці Капушанській горить авто. На місці дійсно був пошкоджений автомобіль Mercedes-Benz, власником є мешканець Ужгорода. Пожежа була локалізована, поліція вилучила речові докази за якими встановлять причини займання", - сказала Інеса Мандзулич, речниця ГУНП в Закарпатській області.

Наразі в поліції проводять слідчі дії, визначають кваліфікацію справи, у події поліція вбачає ознаки ст. 194 ч. 2 ККУ (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Авто вилучено на спецмайданчик ужгородського відділку поліції.

Читайте також: Пожежа в Одеській психлікарні: відкрили справу за службову недбалість

Іштван Цап, перший заступник мера Ужгорода, один із лідерів руху Save Borzhava, вважає, що спалення авто — це спроба залякування.

”Пов’язую підпал зі своє принциповою позицією щодо захисту інтересів громади міста та краю. З цього приводу найближчим часом планую провести зустріч з журналістами, де відкрито та публічно спільно обговоримо ситуацію, яка склалася в місті за останні роки” - повідомив Іштван Цап в коментарі Укрінформу.

На питання, чи пов'язуєте підпал із своїм захистом Боржавських полонин, Іштван Цап відповів, що "не виключає цього".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-