На Закарпаття надійшов перший транш для реалізації проектів регіонального розвитку

На Закарпаття надійшов перший транш для реалізації проектів регіонального розвитку

Укрінформ
На реалізацію проектів регіонального розвитку у 2019 році, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, на Закарпаття надійшов перший транш у сумі 47,3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

“На реалізацію проектів регіонального розвитку у 2019 році, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, на Закарпаття надійшов перший транш у сумі 47 317,789 тис. гривень”, - йдеться в повідомленні.

Загалом заплановано реалізувати 16 проектів, серед яких і «Реконструкція комплексу будівель під спортивно-реабілітаційний центр інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та інвалідів АТО по вул. Ф.Тіхого,13б м. Ужгород» з фінансуванням у 2019 році – 3 млн гривень.

Реалізація даного проекту дасть змогу забезпечити належні умови для занять спортом людям з обмеженими фізичними можливостями та оздоровлювати щорічно до 20 тисяч інвалідів.

До першого траншу фінансування також включено і важливі інфраструктурні проекти, зокрема, поточний ремонт дороги Довге - Іршава та берегоукріплення на річці Тересва.

Читайте також: Одеська міськрада візьме мільярд кредиту на ремонти комунальної власності

Ще один проект, який отримав фінансування, будівництво сучасного ЦНАПу в селі Тур’я Ремети Перечинського району. За результатами чотирьох засідань Міжвідомчої комісії Мінрегіону щодо реалізації проектів регіонального розвитку у 2019 році на території Закарпатської області, прийнято рішення погодити фінансування поданих на розгляд проектів. Наразі область очікує прийняття рішення уряду про виділення коштів на реалізацію запланованих заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-