ЄБРР оголосив про заявку Херсона на оновлення тролейбусного парку

ЄБРР оголосив про заявку Херсона на оновлення тролейбусного парку

Укрінформ
На сайті Європейського банку реконструкції та розвитку з'явилось повідомлення про майбутню закупівлю тролейбусів для автопарку МКП "Херсонелектротранс".

Про це повідомляє Херсонська міськрада з посиланням на інформацію, оприлюднену на сайті ЄБРР.

«На сайті Європейського банку реконструкції та розвитку з'явилось повідомлення про майбутню закупівлю тролейбусів для автопарку МКП «Херсонелектротранс», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згідно з даними на сайті ЄБРР, на кредитні кошти будуть закуплені 12-метрові тролейбуси з низькою підлогою (включаючи обладнання для діагностики, ремонту, обслуговування, інструменти, запасні частини та поточні послуги), а також буде здійснена модернізація контактної мережі (заміна та розширення), модернізація тягових підстанцій.

Для Херсона таке повідомлення на сайті ЄБРР означає старт проекту оновлення тролейбусного парку МКП "Херсонелектротранс".

Читайте також: ЄБРР відкриває кредитну лінію для Укргазбанку на $40 мільйонів

Як раніше повідомляв Укрінформ, на даний час в МКП "Херсонелектротранс" нараховується 45 тролейбусів, які технічно готові до роботи на лініях. Разом з тим, міська влада запланувала придбати на кредитні кошти від Європейського банку реконструкції та розвитку ще 50 нових тролейбусів.

Була підписана Угода про підготовку кредитного фінансування між Херсонською міською радою, КП "Херсонелектротранс" та Європейським банком реконструкції та розвитку".

Вартість проїзду у тролейбусах Херсона наразі становить 2 гривні 50 копійок, проти 6 гривень у маршрутках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-