У Харкові зіштовхнулися маршрутка й автівка - 15 постраждалих

У Харкові зіштовхнулися маршрутка й автівка - 15 постраждалих

Фото
Укрінформ
Поліція встановлює обставини ДТП у Харкові, в якій постраждали 15 осіб.
Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

"Подія сталася близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників. На проїжджій частині зіштовхнулися автомобілі «Рено Мастер» та маршрутний мікроавтобус «Рута». Попередньо, в результаті аварії травм зазнали два пасажири іномарки та 13 пасажирів маршрутки. Зараз лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Як виявилося, маршрутка була нелегальною.

Про це повідомив у Facebook директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Сталося все приблизно о 8:30-8:40 ранку, на вулиці Тракторобудівників, напроти заправки ХАДО, - аварія з нелегальною маршруткою і вантажівкою. Попередньо - близько десяти постраждалих пасажирів. Знову ж попередньо, винен водій вантажівки, але то поліція нехай з'ясовує", - зазначив Сидоренко.

На випередження питання, як нелегал міг виїхати на маршрут, Сидоренко пояснив: "З боку профільного департаменту були численні звернення з цього приводу в транспортну інспекцію, але ніяких адекватних дій з їх боку зроблено не було".

Читайте також: ДТП у Харкові: захист Дронова оскаржив закриття справи проти експертів

Усі потерпілі доставлені до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги із травмами різного ступеню тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-