"Нацкорпус" відреагував на звинувачення Фельдмана у рейдерстві та вимаганні

Укрінформ
У "Національному корпусі" пов'язують звинувачення з боку народного депутата Олександра Фельдмана зі стартом його передвиборчої кампанії.

Таку думку висловив лідер харківського осередку "Національного корпусу" Костянтин Нємічев у розмові з кореспондентом Укрінформу, коментуючи звернення Фельдмана до Президента з проханням захистити його від провокацій "Нацкорпусу" та спроб силового рейдерського захоплення торговельного центру «Барабашово» у Харкові.

"У мережі з'явилася інформація від нардепа та бізнесмена Фельдмана, що "Нацкорпус" винен у вимаганні у нього $1 млн. ... Але це лише чорний брехливий піар, спрямований проти "Нацкорпусу", і ми впевнені, що це пов'язано зі стартом виборчої кампанії ... Фельдмана", - зазначив Нємічев.

За його словами, "Нацкорпус" став на захист постраждалих підприємців, які відмовились брати участь "у темних схемах та махінаціях з фірмами-прокладками, за що отримали погрози та тиск з боку тітушок, найнятих керівництвом ринку".

"Саме тому одіозний діяч Фельдман, якому "Нацкорпус" заважає заробляти мільйони чорного налу, поширює брехливі заяви про партію", - заявив лідер харківського осередку.

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня народний депутат Олександр Фельдман звернувся до Президента України зі скаргою на провокації з боку "Нацкорпусу", представники якого нібито вимагали у нього 1 мільйон доларів США, а діставши відмову, вдалися до силових провокацій, залякування та рейдерства.

Читайте також: Фельдман звинуватив Нацкорпус у спробі рейдерського захоплення ТЦ "Барабашово"

Він закликав Президента Володимира Зеленського втрутитись у ситуацію.

Фельдман балотується в 174 одномандатному окрузі у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-