У Чернівцях

У Чернівцях "замінували" аеропорт, всіх евакуюють

Укрінформ
У Чернівцях правоохоронці знову перевіряють інформацію про замінування Міжнародного аеропорту. Наразі проводять евакуацію.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

"Повідомив начальник варти аеропорту в м. Чернівці про те, що до них на електронну пошту надійшло повідомлення про замінування аеропорту. Наразі правоохоронці здійснюють евакуацію", - розповіла заступник начальника відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області Тетяна Андрійчук.

На місці події працюють вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативна група поліції, які будуть перевіряти будівлю та прилеглу територію.

У коментарі кореспонденту Укрінформу директор аеропорту Борис Морський повідомив, що затримок з рейсами немає, оскільки на цей час не заплановано жодного вильоту чи прильоту літаків.

Читайте також: На Херсонщині сапери перекривали трасу через підозрілу коробку

"Діємо згідно з інструкціями. Поки що жодних затримок із рейсами не відбувається. Сподіваємось, після перевірки інформації продовжимо працювати у звичному режимі", - сказав директор аеропорту.

Як повідомлялося, 31 травня у Чернівцях не підтвердилася інформація про замінування одразу 5 об'єктів міста, в тому числі і Міжнародного аеропорту м. Чернівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-