На Херсонщині сапери перекривали трасу через підозрілу коробку

На Херсонщині сапери перекривали трасу через підозрілу коробку

Укрінформ
На Херсонщині перекривали рух на автодорозі М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч через те, що поблизу Херсона, неподалік від стаціонарного поста «Пассат», знайшли коробку з написом «бомба».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції області.

«3 червня о 00.45 год. до чергової частини Олешківського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області надійшло повідомлення від інспектора Управління патрульної поліції в Херсонській області про те, що близько 00.44 год. до нього звернувся громадянин, який повідомив, що неподалік від стаціонарного поста «Пассат» на 11км + 500 м автодороги М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч виявлено коробку з надписом «бомба», - повідомили у відділі комунікації.

На місце події було направлено вибухо-технічну службу, сповіщено ДСНС.

Співробітниками Управління патрульної поліції в Херсонській області о 01.00 було перекрито рух автомобілів на автодорозі М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч в обох напрямах.

Читайте також: В Одесі "замінували" аеропорт, вокзал та лікарні

На місце виїзжджала вибухо-технічна служба. У виявленій коробці знаходилось побутове сміття. Під час опрацювання прилеглої території інших підозрілих предметів не виявлено.

О 02.35 год. рух автомобілів було поновлено.

На даний час вживаються оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення особи, яка причетна до вказаного злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-