На Закарпатті пройдуть змагання бригад екстреної меддопомоги

На Закарпатті пройдуть змагання бригад екстреної меддопомоги

Укрінформ
На Закарпатті з 5 по 7 червня пройдуть Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги. Змагатимуться команди з усіх областей України, а також з Румунії, Словаччини, Польщі, Литви та Латвії.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

“5 – 7 червня Закарпаття прийматиме Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги за міжнародної участі. Взяти участь у змаганнях зголосилися 43 бригади з усіх областей України, а також з Румунії, Литви, Латвії, Словаччини, Польщі” - йдеться в повідомленні.

Як інформують в ОДА, Закарпаття цьогоріч є господарем ралі, оскільки торік на змаганнях у Черкасах перше місце виборола бригада Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Повідомляється, що базою цьогорічних змагань буде с. Яноші Берегівського району. Звідти 5 червня колона з 33 автомобілів «швидких» прибуде до Ужгорода. Тут о 9.30 на пл. Народній відбудеться урочисте відкриття змагань. Відтак в УжНУ розпочнеться науково-практична конференція «Екстрена медична допомога та медицина катастроф України в умовах мирного та воєнного часу» і 1-й етап змагань водіїв в Ужгородському аеропорту.

Читайте також: Сьогодні стартує міжнародний турнір пам'яті Валерія Лобановського

6 і 7 червня на Берегівщині пройдуть основні змагання команд, нагородження переможців та церемонія закриття змагань.

У зв'язку з проведенням Всеукраїнських змагань бригад екстреної медичної допомоги вранці 5 червня пл. Народна в Ужгороді буде закрита для проїзду транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-