Військова прокуратура відкрила справу за фактом аварії вертольота Мі-8

Військова прокуратура відкрила справу за фактом аварії вертольота Мі-8

Укрінформ
Військова прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом падіння вертольота Мі-8 за статтею про порушення правил польотів або підготовки до них.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

"За фактом падіння військового вертольота, що сталося 29 травня 2019 року близько 23.28 год. поблизу с. Сестрятин Радивилівського району Рівненської області, військовою прокуратурою Рівненського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за ст. 416 КК України (порушення правил польотів або підготовки до них, що спричинило катастрофу та інші тяжкі наслідки)", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницький, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Рівненського гарнізону.

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері у середу, 29 травня, під час учбово-тренувального польоту біля села Сестрятин у Радивилівському районі Рівненської області розбився військовий вертоліт Мі-8. Загинули чотири члена екіпажу разом з командиром 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, яка базується у м. Броди Львівської області.

Читайте також: ДБР розслідує аварію військового вертольота Мі-8 на Рівненщині

Президент Володимир Зеленський доручив начальнику Генштабу ЗСУ Руслану Хомчаку взяти розслідування обставин катастрофи військового вертольота під особистий контроль.

На Львівщині 30 травня оголосили Днем жалоби за вертолітниками Бродівської авіабригади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-