Рятувальники розповіли про наслідки стихії на Закарпатті

Рятувальники розповіли про наслідки стихії на Закарпатті

Укрінформ
Унаслідок злив і значного підняття рівня ґрунтових вод на Закарпатті було підтоплено 111 житлових будинків і 1700 га сільгоспугідь.

Про це інформує прес-служба МВС у Facebook із посиланням на дані Управління ДСНС у Закарпатській області.

"Унаслідок значного погіршення погодних умов у виді зливових дощів 22-23 травня 2019 р., проходження на річках області паводку, значного підняття рівня ґрунтових вод на території області було підтоплено 585 дворогосподарств, з них 111 житлових будинків, 484 підвальні приміщення житлових будинків, 1700 га сільгоспугідь, 170 га пасовищ", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що до ліквідації наслідків негоди було залучено 14 одиниць техніки (в тому числі пожежна насосна станція та 5 мотопомп), 3 одиниці плавзасобів та 47 чоловік особового складу.

Читайте також: Паводок на Закарпатті став першим за два десятиліття, в якому були людські жертви

За останніми даними, які Управління ДСНС у Закарпатській області наводить у Facebook, залишаються підтопленими 153 дворогосподарства, з яких 79 підвальних приміщень житлових будинків, 492 га сільгоспугідь та 52 га пасовищ.

“Пошкоджено 15 мостових переходів, зруйновано та пошкоджено 2 мости, також зруйновано 844 погонні метри берегоукріплень та ще 1270 погонні метри пошкоджено”, - інформують рятувальники.

Зазначається, що підрозділи ДСНС проводили відкачування води з підвальних приміщень приватних житлових будинків, дворогосподарств та внутрішнього стоку загальним об’ємом 31 тис. 400 куб. м. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-