На ремонт найдовшої вулиці Чернівців просять 200 мільйонів

На ремонт найдовшої вулиці Чернівців просять 200 мільйонів

Укрінформ
У Чернівцях депутати міськради звернулися до уряду та ВР з проханням виділити з держбюджету 200 мільйонів гривень на капремонт вулиці Хотинської, яку нещодавно перекривали активісти.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зважаючи, що йдеться про забезпечення безперебійного транспортного сполучення магістральною дорогою загального користування М-19 Ковель – Чернівці – Тереблече та важливе питання життєдіяльності міста Чернівці просимо виділити субвенцію у сумі 200 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиці Хотинської протяжністю 4,9 км із метою його проведення до кінця цього року", - йдеться у проголосованому зверненні.

Депутати також звертають увагу нардепів та урядовців, що у випадку непроведення негайного ремонту вулиці Хотинської у зимовий період цією дорогою буде обмежено рух вантажного, великогабаритного та громадського транспорту.

Читайте також: У Чернівцях приземлився перший чартерний літак із Відня

"Це ускладнить рух транзитного транспорту, сполучення міста Чернівці з Івано-Франківською областю, негативно позначиться на роботі найбільшого комунального ринку МТК “Калинівський ринок”, де щодня зайнято понад 20 тисяч підприємців та відвідувачів, обмежить роботу двох міських тролейбусних та кількох автобусних маршрутів", - додають у зверненні.

Як повідомлялося, 21 травня активісти у Чернівцях перекрили одну з найдовших вулиць міста, вулицю Хотинську, яка веде до Калинівського ринку, з вимогою її капітального ремонту.

Фото: promin.cv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-