Дитбудинкам сімейного типу на Донеччині направили 400 тисяч

Дитбудинкам сімейного типу на Донеччині направили 400 тисяч

Укрінформ
У Донецькій області новоствореним дитячим будинкам сімейного типу направлено 400 тис. грн з обласного бюджету.

Про це 22 травня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«По 50 тисяч гривень одноразової допомоги надали з обласного бюджету новоствореним дитячим будинкам сімейного типу на облаштування та придбання меблів. Гроші вже отримали три ДБСТ у Маріуполі, два - у Дружківці та по одному в Слов’янську, Мирнограді й Краматорську. Загальна сума здійснених виплат становить 400 тисяч гривень», - написав очільник області.

Читайте також: В Ізраїлі збиратимуть кошти для сиріт Миколаївщини

Він зазначив, що «на виході» вже й відповідні документи, які готують органи місцевого самоврядування у Лимані, Костянтинівці, Волноваському, Великоновосілківському та Покровському районах. Щойно папери будуть готові, дитячі будинки отримають грошову допомогу - кошти з обласного бюджету на це виділили.

«Нагадаю, одноразову грошову допомогу від області - по 50 тисяч грн кожен - отримають дитячі будинки сімейного типу, яким торік придбали житло за рахунок субвенції з державного бюджету. Їх у нас 13», - додав Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-