У  Житомирській ОТГ запускають соціально-екологічний проект #ЦЯТОРБА

У Житомирській ОТГ запускають соціально-екологічний проект #ЦЯТОРБА

Децентралізація
Укрінформ
У Житомирській міській ОТГ планують виготовити та поширити 30 тисяч екосумок із зображенням бренда міста в рамках проекту щодо обмеження використання пластикових пакетів.

Рішення про впровадження соціально-екологічного проекту #ЦЯТОРБА ухвалив виконавчий комітет Житомирської міської ради, інформує її прес-служба.

«Згідно з концепцією #ЦЯТОРБА заплановано провести збір коштів для виготовлення першої партії екосумок до 10 тисяч одиниць, а також у подальшому виготовити та поширити серед населення територіальної громади до 30 тисяч сумок», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Громади мають бути належно представлені у місцевих радах - Мінрегіон

За словами директора департаменту економічного розвитку міської ради Миколи Костриці, виготовлені в рамках проекту екосумки будуть поширюватися через партнерські торговельні мережі, організації, заклади громадського харчування на платній основі.

Він також додав, що у рамках інформаційно-просвітницької кампанії 10% кожної партії екосумок безкоштовно передаватимуть закладам освіти, культури, охорони здоров’я, громадським організаціям.

Фото: zt-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-