Негода на Прикарпатті: затоплені будинки, знесені мости

Негода на Прикарпатті: затоплені будинки, знесені мости

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті через негоду підтоплено близько 3 тис. 240 будинків, частково пошкоджені два мости місцевого значення, відімкнені два населених пункти від газопостачання.

“20 травня внаслідок інтенсивних опадів у вигляді дощу у Надвірнянському, Богородчанському районах та м. Калуш (всього 22 населених пункти) відбулося підняття рівня води, внаслідок чого сталося підтоплення близько 3 тис. 240 дворогосподарств, частково пошкоджено 2 мости місцевого значення, відключено 2 населених пункти від газопостачання (всього близько 1 тис. абонентів)”, - йдеться у повідомленні.

Підрозділами ДСНС проведено евакуацію 60 осіб, відбуксировано 10 транспортних засобів. Проводиться відкачування води в м. Калуш на території ТОВ “Карпатнафтохім” та Калуської ТЕЦ.

Читайте також: Дощі з грозами та шквальний вітер: в Україну йде похолодання

Зазначається, що станом на 7 год. 21 травня ситуація стабілізувалася, інтенсивність опадів значно зменшилась, рівень води поступово спадає. Для надання допомоги населенню залучено 126 чол. та 26 од. техніки, з них від ДСНС 98 чол. о/с, 19 од. техніки та 9 плавзасобів.

Фото: www.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-