У поліції розповіли деталі смертельного вибуху у ПриватБанку на Луганщині

У поліції розповіли деталі смертельного вибуху у ПриватБанку на Луганщині

Оновлено
Укрінформ
Гранату у відділенні Приватбанку у Старобільську Луганської області підірвав чоловік, який брав участь в АТО у складі батальйону «Айдар» у 2014-2015 роках.
Про це у Facebook написав перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Він нагадав, що 17 травня чоловік у відділенні ПриватБанку в Старобільську надав працівникам банку паспорт з ознаками підроблення, а коли вони викликали поліцію, то підірвав гранату.

"Від поранень чоловік загинув на місці, також отримали поранення й травми поліцейський, три працівники банку та три відвідувачі. В ході проведених заходів особа загиблого встановлена - це житель Луганщини, 1966 р.н. У 2014-2015 рр він брав участь в АТО у складі батальйону «Айдар», раніше затримувався за підозрою у викраденні людини", - поінформував Аброськін.

Читайте також: На Луганщині чоловік підірвав гранату у банку й загинув, п'ятеро поранених

За його словами, за адресою помешкання загиблого поліцейські ГУНП Луганської області вилучили зброю та гранати, і вже 18 травня у його близького знайомого був вилучений цілий склад зброї.

Як повідомила начальник відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай у Facebook, у гаражі 58-річного чоловіка із с. Містки Сватівського району знайшли п’ять реактивних гранатометів (РПГ-22 та РПГ-26), шість автоматів Калашникова, 57 гранат (РГД-5, Ф-1, РГО, РКГ), три протипіхотні міни МОН-50, 53 запали до гранат, 5 запалів до мін, 36 магазинів до АК, 15 сигнальних ракет та близько 11 000 набоїв різного калібру.

Нагадаємо, 17 травня у місті Старобільськ Луганської області чоловік підірвав гранату у філії банку. Він загинув на місці, ще кількох осіб було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-