У Дніпрі внаслідок масштабної ДТП загинула родина: винуватця затримали

У Дніпрі внаслідок масштабної ДТП загинула родина: винуватця затримали

Відео
Укрінформ
У місті Дніпро напередодні сталася ДТП за участі трьох автівок. Загинуло три людини, в тому числі 11-річний хлопчик. Затримано водія, який ймовірно спричинив аварію.

Про це сьогодні повідомляє сайт Нацполіції.

"За спричинення смертельної ДТП на вул. Маршала Малиновського у м. Дніпро поліція затримала водія автомобіля "Toyota Tundra". Внаслідок ДТП загинули три людини – водій та два пасажири автомобіля «Peugeot», серед яких 11-річний хлопчик. Також тяжкі травми отримав водій автомобіля Кіа", - йдеться в повідомленні.

Інформатор повідомляє, що загиблі – чоловік і дружина, а їхній 11-річний син помер у лікарні.

Як повідомили в поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 17 травня. Зіткнулися три автомобілі - Peugeot, Кіа та Toyota Tundra. Попередньо встановлено, що причиною ДТП стало перевищення швидкості та недодержання дистанції водієм автомобіля Toyota Tundra.

Читайте також: ДТП у Харкові: захист Дронова оскаржив закриття справи проти експертів

Слідчим відділом внесені відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Водія автомобіля Toyota Tundra затримано в поряду ст. 208 КПКУ. Зараз він під конвоєм перебуває у лікарні, зазначили в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-