В Одесі силовики обговорили підготовку до звільнення тимчасово окупованих територій

В Одесі силовики обговорили підготовку до звільнення тимчасово окупованих територій

Укрінформ
В Одесі керівники силових структур обговорили стан реалізації Плану підготовки органів системи МВС до звільнення тимчасово окупованих територій. На нараді головував радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"Важливо, щоб понад 300 тисяч співробітників органів системи МВС продовжували бути в авангарді цих процесів. І роблячи щоденну свою роботу, кожен усвідомлював свою роль і місце та готував себе до почесної місії зі звільнення окупованих територій України. Таким чином будемо додавати сил та енергії Україні й українцям, водночас знесилюючи і деморалізуючи окупанта", - зазначив Варченко на спільній робочій нараді представників силових структур.

За словами радника міністра, особливої уваги потребує професійна підготовка особового складу, зокрема теоретичне й практичне відпрацювання діяльності в миротворчій операції, обмін досвідом з тими, хто вже брав участь у миротворчих місіях, а також психологічна готовність особового складу до виконання поставлених завдань.

Учасники наради керівників поліції, Нацгвардії, Державної прикордонної, Міграційної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій області розглянули основні аспекти підготовки системи МВС до звільнення окупованих територій України.

Читайте також: МВС про річницю трагедії в Одесі: усе пройшло мирно та спокійно

Наголошувалось, що "відновлення територіальної цілісності держави – пріоритетне завдання для усієї країни. Національна стратегія з деокупації містить і освітній елемент, і елемент охорони здоров’я, і елементи дипломатичні, економічні, соціального захисту громадян, інформаційні та інші", - йдеться у повідомленні.

Фото відділу комунікації поліції Одеської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-