Суд залишив намет “Все для перемоги” на майдані Свободи

Суд залишив намет “Все для перемоги” на майдані Свободи

Укрінформ
Харківський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову міської влади стосовно намету "Все для перемоги" на площі Свободи.

Як передає UA:Харків, таке рішення ухвалив cуддя Харківського окружного адміністративного суду Владислав Єгупенко.

“Перевіривши юридичну та фактичну обґрунтованість доводів сторін, суд дійшов висновку, що мотивація та докази, на які посилається позивач, не дають суду підстав для встановлення висновків про обґрунтованість позову. А відтак у задоволенні позову слід відмовити”, - оголосив ухвалу суддя. 

Зазначається, що це рішення може бути оскаржене до Другого апеляційного адміністративного суду не пізніше дня наступного за днем його проголошення. Воно набирає чинності ісля закінчення строку апеляційного оскарження.

Читайте також: Рішення щодо волонтерського намету в Харкові прийматиме суд

Як повідомляв Укрінформ, 9 травня міський голова Харкова Геннадій Кернес написав у Facebook, що готовий задовольнити петиції містян щодо знесення намету "Все для перемоги" на площі Свободи та повернення нинішньому проспекту Григоренка імені Маршала Жукова.

12 травня на площі Свободи зібралися півтисячі людей, вимагаючи від міської влади захистити цей символічний агітаційний стенд, який вже 5 років розповідає харків'янам про події на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-