На День Європи в Сумах проведуть екологічний флешмоб

На День Європи в Сумах проведуть екологічний флешмоб

Укрінформ
18 та 19 травня у Сумах проходитиме масштабне святкування Дня Європи, в програмі якого як традиційні заходи, так і підготовлені організаторами свята нові креативні дійства.

Про це під час прес-конференції повідомив в.о. директора департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської міськради Микола Зігуненко.

«Щорічно відзначити День Європи у Сумах збирається все більше і більше гостей. Містяни приходять родинами, і це справді чудова нагода провести час разом, так, аби це запам'яталося надовго. Як завжди, святкування буде яскравим, цікавим, феєричним і творчим. Атмосфера, яка пануватиме цими вихідними у місті, дасть кожному зайву нагоду усвідомити, що ми єдина родина, де і працюємо, і святкуємо разом», - сказав Зігуненко.

За його інформацією, основні заходи відбудуться в суботу – 18 травня. Цього дня сумчан дивуватимуть цікавими інтерактивними, мистецькими та арт-майданчиками. Гості святкування зможуть взяти участь у майстер-класах волонтерів Європейського корпусу солідарності та концертних програмах, зробити селфі» біля тематичних локацій, переглянути презентацію національних меншин та земляцтв іноземних студентів, скуштувати страви національних кухонь. А ще, говорить він, на сумчан чекає новинка - флешмоб «Еко-Сумки для Еко-Сум», метою якого є популяризація захисту довкілля.

Читайте також: Вінниця запропонує туристам ексклюзивний екскурсійний проект «Ніч музеїв»

Цим святкові заходи 18 травня не обмежаться: цього дня традиційно відбудеться фестиваль «Ніч музеїв», який вже встиг полюбитися містянам.

Наступного дня, 19 травня, в міському парку культури та відпочинку ім. Кожедуба відбудеться інтелектуальна спортивно-розважальна гра «Єврофутквест». Цього ж дня біля символу Сум – Альтанки, пам'ятника цукру та ТРЦ «Мануфактура» гратимуть «вуличні» музиканти.

Святкування Дня Європи у Сумах розпочнеться 18 травня об 11.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-