ІII Міжнародна агровиставка AGROSHOW Ukraine 2019 відкривається у Черкасах

ІII Міжнародна агровиставка AGROSHOW Ukraine 2019 відкривається у Черкасах

Фото
Укрінформ
У м. Черкаси сьогодні відкривається агропромислова виставка AGROSHOW Ukraine 2019, участь у якій візьмуть близько 300 учасників та очікується понад 9 тис. відвідувачів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

"З 16 по 19 травня за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України у м. Черкаси відбудеться III Міжнародна агропромислова виставка AGROSHOW Ukraine 2019 у форматі expo-фест. На території виставки усі чотири дні на спеціально підготовлених ділянках демонстраційного полігона будуть проводитись показові демонстрації усіх видів посівної, ґрунтообробної та збиральної техніки", - йдеться у повідомленні.

AGROSHOW Ukraine 2019 / Фото: Зозуля Юлій, Укрінформ

Головна мета демо-показів – демонстрація переваг у застосуванні запропонованої технології – посівного матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та лінійки технічних засобів (ґрунтообробної, посівної техніки, тракторів, техніки для внесення добрив та ЗЗР, збиральної техніки та інше).

У рамках виставки відбудеться також форум, присвячений розвитку потенціалу Черкаської області в агросфері та інноваціям у сільському господарстві.

"Кожного дня під час роботи виставки буде працювати ярмарок, де усі бажаючі зможуть придбати якісну та смачну продукцію за доступними цінами", - наголосили в Мінагрополітики.

Читайте також: Аграрії забезпечені мінеральними добривами на 108% - Мінагро

З 2017 року міжнародний експо-фест є найбільшим діловим заходом у м.Черкаси. Географічне розташування робить його максимально доступним для більшості відвідувачів з України. Територія проведення дозволяє щорічно розширювати експозицію та залучати ще більше учасників з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-