Проблеми Донеччини обговорили з фахівцями Світового банку

Проблеми Донеччини обговорили з фахівцями Світового банку

Укрінформ
Керівництво Донецької області обговорило з фахівцями Світового банку проблеми регіону та питання співпраці.

Про це повідомили в прес-службі Донецької ОДА.

«Заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський провів робочу зустріч з представниками Світового банку та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Темою зустрічі стало проведення другого заходу у рамках серії діалогу «Лідерство у співпраці для стійкості та розвитку»... Під час зустрічі представники ДонОДА розповіли про головні проблеми області, які можна вирішити у форматі, запропонованому Світовим банком», - ідеться у повідомленні.

Старший фахівець із соціального розвитку Світового банку Холлі Беннер зазначила, що розробка координаційної платформи з розбудови миру є одним з пріоритетів майбутнього заходу.
Читайте також: Окуповані території заборгували "Воді Донбасу" понад 665 мільйонів

«Ми готові будувати діалог між усіма гілками влади для швидкого та ефективного вирішення наявних проблем у Донецькій області. У міжнародній спільноті є чітке розуміння того, що перед українською владою стоять виклики, які безпосередньо впливають на якість життя людей по обидві сторони лінії розмежування», - заявила вона.

Серед найважливіших проблем регіону, як зазначалося на зустрічі, – гуманітарні питання, а також питання припинення вогню вздовж лінії розмежування для проведення ремонтних робіт на головних мережах водо-, газо- та електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-