На Закарпаття прибули додаткові резерви для охорони кордону

На Закарпаття прибули додаткові резерви для охорони кордону

Укрінформ
ДПСУ вживають активні заходи щодо забезпечення надійної охорони кордону.

Зокрема, створюються мобільні резерви, які у випадку загострення обстановки на тій чи іншій ділянці кордону здатні у найкоротші терміни стабілізувати ситуацію.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"На Закарпаття прибули додаткові резерви Держприкордонслужби. Військовослужбовці комендатури швидкого реагування та курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького, які базуватимуться у Мукачівському прикордонному загоні, використовуватимуться для збільшення щільності охорони державного кордону. Основні зусилля резервів будуть зосереджені на кордоні з Румунією та Угорщиною, де з покращенням погодних умов у прикордонні особливо активізувалися протиправні елементи, які намагаються незаконно переправляти до сусідніх країн тютюнові вироби", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники можуть заборонити вʼїзд в Україну через георгіївські стрічки

Для прикордонних нарядів облаштували місця тривалого несення служби, що значно підвищить оперативність реагування на ті чи інші прояви протиправної діяльності у прикордонні.

Від початку року тільки на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Ділове» при спробі переміщення тютюнової контрабанди прикордонники Мукачівського загону затримали 17 осіб, вилучили майже 57 тисяч пачок сигарет, 2 транспортних засоби та 20 гідрокостюмів, зазначили у Держприкордонслужбі.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-