На Закарпатті п'ять днів працюватиме піший перехід до Польщі

На Закарпатті п'ять днів працюватиме піший перехід до Польщі

Укрінформ
За домовленістю між Підкарпатським воєводством Польщі та Закарпатською ОДА на кордоні з Польщею з 1 по 5 травня працюватиме пішохідний перехідний пункт пропуску "Лубня-Волосате".

Про це повідомляють в Закарпатській ОДА.

"На початку травня до 15-ї річниці вступу Польщі в Євросоюз Підкарпатське воєводство та Закарпатська ОДА організовують тимчасовий запуск пішохідного контрольно-пропускного пункту «Лубня – Волосате» на українсько-польському кордоні", - йдеться в повідомленні.

Як інформують в Закарпатській ОДА, саме ця локація вже тривалий час розглядається як найбільш перспективна точка для функціонування повноцінного КПП, який має стати першим на українсько-польському кордоні в межах Закарпатської області.

Тимчасовий пункт пропуску працюватиме з 1 по 5 травня з 8.00 до 20.00 київського часу. Перетин кордону здійснюватиметься за Шенгенськими візами або біометричними паспортами.

Як інформують в ОДА, урочисті заходи з нагоди відкриття КПП почалися 1 травня о 10.00 на українському боці за участі керівництва Закарпатської області, Підкарпатського воєводства та маршалека Сейму Польщі Марека Кухчинського.

Читайте також: Кордон західної цивілізації починається з українського кордону — Турчинов

У програмі передбачена демонстрація туристично-рекреаційного потенціалу Закарпаття, виставка-продаж сувенірної продукції, відвідання музею старожитностей, дегустація страв місцевої кухні тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-