Гройсман перевірив дорогу GO Highway за кермом авто

Гройсман перевірив дорогу GO Highway за кермом авто

Відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман за кермом авто проїхав дорогою, що є частиною транснаціонального коридору GO Highway, щоб перевірити якість дорожнього покриття.

Про це голова уряду написав у Facebook та додав відео подорожі.

“Сів за кермо авто та разом із Славомиром Новаком, Володимиром Омеляном, Володимиром Кістіоном перевірили якість доріг, які є частиною транснаціонального коридору GO Highway. Траса має велике значення для розвитку української логістики, адже з'єднає чорноморські порти Одеси і Миколаєва з польськими портами в Балтійському морі”, - написав прем'єр.

До цього він додав, що приблизно половина дороги вже готова, роботи тривають у декількох областях. У 2019 році на проект GO Highway виділяємо 4 млрд грн. "Траса дуже важлива для України, тому тримаємо темп", - підкреслив глава уряду.

Читайте також: Перша українська бетонна дорога має 28 років гарантії - Омелян

Також Гройсман нагадав, що окрему увагу уряд приділяє місцевим дорогам. “У 2019 році виділяємо на них 14,7 млрд грн.” - уточнив він.

Раніше повідомлялося, що уряд закумулює у 2019 році на відновлення доріг близько 55 млрд грн.

За словами Гройсмана, в Україні майже місяць тому розпочався сезон дорожніх робіт. Влада планує продовжити фінансування важливих інфраструктурних проектів: трас GO Highway, Дніпро – Решетилівка, Одеса – Рені, Запоріжжя – Маріуполь. Прем’єр-міністр нагадав, що за минулий рік вдалося відремонтували та збудували 3 800 км українських доріг. Це найбільший показник за останні 14 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-