Поліція відкрила 10 справ через

Поліція відкрила 10 справ через "замінування" і виборчі порушення

Укрінформ
Поліція порушила десять кримінальних справ через повідомлення про замінування і незаконне використання виборчого бюлетеня.

Про це повідомив під час прес-конференції радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Зокрема, він розповів, що станом на 16 годину до поліції надійшло 816 заяв та повідомлень, які стосуються виборчого процесу. Найбільше зверталися у Донецькій області, а також у Києві й Дніпрі. В основному люди повідомляли про незаконну агітацію і підкуп виборців.

У результаті поліцейські порушили десять кримінальних справ, які стосуються незаконного використання виборчого бюлетеня і завідомо неправдивих повідомлень про загрозу безпеці громадян.

Шкіряк також повідомив, що наразі правоохоронці не зафіксували масових фальсифікацій.

Читайте також: Поліція вже отримала понад 430 повідомлень про виборчі порушення

Як повідомлялося, 21 квітня відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України. До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного Главу держави Петра Порошенка.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном працює 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-