У харківському метро у тестовому режимі запустили

У харківському метро у тестовому режимі запустили "E-ticket"

Укрінформ
У харківському метро у тестовому режимі запрацював "E-ticket" - валідатори системи єдиного електронного квитка встановили на всіх станціях метро.
Про це на сесії міської ради розповів заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До включення в постійний режим, систему в метро протягом місяця-півтора протестують. Після цього буде оголошено про припинення поповнення карток старого типу, щоб городяни поступово перейшли на нові", - сказав Водовозов.

За його словами, коли картки запрацюють єдиною системою, можна оцінити які динамічні тарифи треба вводити. "Поки не можна сказати, на скільки поїздок - 10, 30, 50 - буде розрахований квиток, або він розраховуватиметься по годинах", - додав посадовець, наголосивши, що електронним квитком можна буде скористатися як у підземному, так і у наземному міському електротранспорті.

Читайте також: Аеропорт «Харків» з червня відкриває прямий рейс у Париж

Як сказав на сесії з цього приводу Харківський міський голова Геннадій Кернес, вже ведуться переговори з автоперевізниками - для зручності городян валідатори встановлять і в автобусах.

Кернес також пообіцяв впровадити в міському електротранспорті систему тарифної лояльності. "Харків"яни повинні знати, яка їм вигода від "E-ticket", наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-