Прокурори САП за тиждень змінять обвинувачення у

Прокурори САП за тиждень змінять обвинувачення у "справі Труханова"

Укрінформ
Одеський суд задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про зміну обсягу обвинувального акту в у справі заводу "Краян".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З урахуванням досліджених у суді письмових доказів і показів свідків у кримінальному провадженні вносимо клопотання, згідно зі ст. 338 Кримінального процесуального кодексу України, щодо зміни обсягу обвинувального акту. У зв'язку з цим просимо суд оголосити 3-тижневу перерву в розгляді справи", - звернувся до суду прокурор Максим Кравченко.

Колегія суддів під головуванням Сергія Черевка винесла ухвалу частково задовольнити клопотання сторони обвинувачення, утроє обмеживши термін підготовки і надання суду нового обвинувального акту.

"Наступне засідання колегії суддів відбудеться 16 квітня", - озвучив ухвалу суддя Черевко.

Читайте також: Суд заслухав понад 100 свідків у "справі Труханова"

Як повідомлялося, обвинувальний акт за обвинуваченням мера Одеси Геннадія Труханова та ще 7 осіб за підозрою у заволодінні 185 мільйонів гривень коштів місцевого бюджету містив 270 сторінок. Про підозру у вчиненні злочину згаданим особам повідомили 13 лютого 2018 року.

За даними слідства, Труханов та кілька посадовців Одеської міськради і підприємців протягом липня-грудня 2016 року заволоділи значними коштами місцевого бюджету, купивши за завищеною вартістю будівлю збанкрутілого одеського заводу "Краян". Встановлено, що ринкова ціна об’єкта нерухомості становила 92 мільйони гривень, а незадовго до придбання мерією будівлі «Краяна» її було придбано за 11,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-