Голова Закарпатської облради задекларував понад 900 тисяч зарплатні

Голова Закарпатської облради задекларував понад 900 тисяч зарплатні

Укрінформ
Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс задекларував 908 502 грн заробітної плати, отриманої за основним місцем роботи у 2018 році. Це найвища зарплатня чиновника такого рівня по країні.

Інформація про доходи голови Закарпатської облради опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб 20 березня 2019 року.

Згідно відкритих даних, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс декларує 908 502 тис грн заробітної плати, отриманої в Закарпатській обласній раді.

Аналітики сайту "Закарпаття онлайн” порівняли декларацію Рівіса з деклараціями чиновників такого ж рівня по країні і дійшли висновку, що його зарплата є рекордною.

“Задекларована зарплата Михайла Рівіса наразі є найбільшою серед голів облради по країні. За даними в Єдиному реєстрі декларацій, на другому та третьому місцях за величиною заробітних плат є, відповідно, голова Черкаської облради Олександр Вельбівець (звільнився наприкінці 2018 року), котрий вказав у декларації 804 976 грн зарплати, та голова Миколаївської облради Вікторія Москаленко, річна зарплата якої склала 729 832 грн за 2018 рік”, - повідомляє сайт.

Читайте також: Кубів за минулий рік задекларував 826 тисяч гривень доходу

Зарплату Рівіса також порівняли із зарплатами за минулий рік прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та голови Верховної Ради Андрія Парубія. Відповідно, їхні зарплати склали 443 430 грн та 498 322 грн.

Задекларована заробітна плата голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля у 4 рази менша від Рівісової і складає 233 260 грн.

Укрінформ надіслав запит на адресу Закарпатської обласної ради з проханням пояснити розмір зарплати голови облради Михайла Рівіса. Чекаємо на офіційне роз'яснення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-