Акція на підтримку полонених моряків відбулась у Львові

Акція на підтримку полонених моряків відбулась у Львові

Фото
Укрінформ
У Львові до Міжнародного дня солідарності з працівниками, яких утримують під вартою чи які зникли безвісти, відбулась акція на підтримку полонених Кремлем українських моряків.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Полонені, які є на території ворога і яких утримують незаконно, демонструють усьому світові, що вони гідні нащадки козаків, що вони до кінця стоятимуть за свою державу. Ми повернули Україну до Європи, і весь цей час російський окупант не може зрозуміти, чому він не може перемогти, а все тому, що українці - це сильна, незламна нація. Ми не маємо права забувати про тих, хто віддав своє життя на Майдані, в Криму та на Донбасі. Ми не можемо забувати про полонених, адже вони повернуться і разом з нами розбудовуватимуть нашу країну. Ми докладемо максимум зусиль, щоб вони повернулись в Україну», - наголосив директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Андрій Ковальський.

Читайте також: Штати закликають Росію негайно звільнити українських моряків і кораблі

Акція розпочалась зі спільної молитви за здоров’я та швидке повернення на Батьківщину українських військовослужбовців.

Для підтримки морального духу моряків, які перебувають у полоні, організатори передадуть кожному білу футболку, на якій усі охочі під час акції написали слова підтримки.

Окрім того, учасники акції написали листи, які також передадуть морякам.

Акція на підтримку полонених моряків відбулась у Львові // Фото: loda.gov.ua

Читайте також: Від РФ немає позитивних сигналів щодо політв'язнів і заручників - Ірина Геращенко

Організатор акції - Молодіжна рада об'єднання Профспілок Львівщини, Львівська обласна державна адміністрація та Львівський обласний молодіжний центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-