На дороги Луганщини з держбюджету дадуть майже 440 мільйонів

На дороги Луганщини з держбюджету дадуть майже 440 мільйонів

Укрінформ
Цьогоріч з держбюджету передбачено майже 440 мільйонів гривень на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автодоріг місцевого значення Луганщини.

Про це інформує прес-служба Луганської ОДА.

«За бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах» на 2019 рік Луганщині передбачені видатки у сумі 439 924 тис. гривень», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Жителям Луганщини торік виплатили 785 мільйонів соцдопомоги

З цієї суми на дрібний ремонт та експлуатаційне утримання піде 113 млн 93 тис. гривень, на поточний середній ремонт – 190 млн 969 тис. гривень, на капітальний ремонт – 135 млн 861 тис. гривень.

До переліку об’єктів капітального ремонту увійшли міст через річку Айдар на автомобільній дорозі Передільське - Старий Айдар та водопропускна труба на автодорозі Ганнусівка – Новорозсош.

Читайте також: На Луганщині після деокупації створять 11 тергромад - Зубко

Капремонт вулиць і доріг комунальної власності передбачено у Старобільську, Лисичанську, Сєверодонецьку та Рубіжному.

Нагадаємо: у 2018 році управлінню розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області Луганської облдержадміністрації передані на баланс автомобільні дороги місцевого значення протяжністю 2439 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-