На Закарпатті почали ремонт мостів на міжнародних трасах

На Закарпатті почали ремонт мостів на міжнародних трасах

Фото
Укрінформ
Служба автомобільних доріг розпочала ремонти малих мостів на трасах міжнародного значення в межах Закарпатської області.

Ці мости не ремонтували з часу здачі їх в експлуатацію, впродовж останніх 50 – 60 років, інформують у прес-службі Закарпатської ОДА.

“Служба автомобільних доріг розпочала ремонти малих мостів на трасах міжнародного значення в межах Закарпатської області”, - йдеться в повідомленні.

Як інформують у прес-службі ОДА, роботи тривають на кількох напрямках. Зокрема, на автодорозі М-24 «Мукачево – Берегово – КПП «Лужанка», яка веде до кордону з Угорщиною, триває ремонт мосту між селами Страбичово і Чомонин (Мукачівський район).

Як повідомляв Укрінформ, цього року на будівництво та реконструкцію доріг у Закарпатській області уряд виділяє 600 мільйонів гривень. Відповідне рішення Кабмін ухвалив 6 лютого 2019 року.

31 січня в Закарпатській ОДА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), на якій розглядався критичний стан доріг державного значення, що знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг.

Читайте також: Президент наголосив на важливості аудиту якості будівництва доріг

Голова ОДА Геннадій Москаль звернувся до Кабінету міністрів України з проханням виділити кошти резервного фонду державного бюджету для виконання першочергових заходів із запобігання виникнення на автомобільних дорогах загального користування державного значення надзвичайної ситуації державного рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-