У Львові воїнам-добровольцям вручили “Лицарські хрести”

У Львові воїнам-добровольцям вручили “Лицарські хрести”

Укрінформ
У Львові воїнів, які першими добровільно стали на захист української незалежності і цілісності, нагородили «Лицарськими Хрестами Добровольця Львівщини».

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

“Ми повинні пишатися нашими воїнами, вірити і пам’ятати, що все недаремно. Наш прапор обов’язково майорітиме і в Луганську та Донецьку, у Сімферополі та Севастополі. Ми неодмінно переможемо”, – зазначив на церемонії нагородження голова облдержадміністрації Олег Синютка.

Під час церемонії нагородили 20 добровольців зі Львівщини, 5 з яких вшанували посмертно.

Читайте також: Порошенко: У лавах ЗСУ - 170 тисяч добровольців

Нагородження «Лицарський Хрест Добровольця» - це захід національного рівня, на якому вшановують добровольців з усієї України.

“Ми йдемо далі і у нас ще будуть втрати, але ми не зупинимося. І те, що нас нагороджують, дуже потрібно хлопцям, це визнання того, що зроблено для України і стимул продовжувати почате і довести його до логічного завершення. Ми повинні пам’ятати, що у нас єдина мета – перемога у цій війні”, – зазначив доброволець Володимир Регеша.

Читайте також: Філарет: Якби не добровольці, Путін вже був би у Києві

Організатори наголошують, що церемонії нагородження «Лицарський Хрест Добровольця Львівщини» відбуватимуться і надалі для того, щоб відзначити кожного Героя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-