Порошенко сказав, які дороги будуватимуть після Одеса-Рені

Порошенко сказав, які дороги будуватимуть після Одеса-Рені

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запропонував спільними зусиллями центральних та місцевих органів Одещини реалізувати два проекти - будівництво одеської магістралі "Північ-Південь" і капітальний ремонт автодороги "Балта-Подільськ".

Таку заяву Глава держави зробив сьогодні під час робочого візиту до Одеської області, заслухавши виступи міських голів Одеси та Балти Геннадія Труханова і Сергія Мазура на засіданні Ради регіонального розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проект будівництва в Одесі швидкісної трамвайної магістралі "Північ-Південь", що поєднуватиме два великі житломасиви Таїрова та Котовського, коштовний, тому затягнулася його реалізація Але побудувати магістраль можна, якщо поєднати зусилля центральної та міської влад. Коли ми об'єднаємось, хто нас зупинить? Треба вирішувати. Я уже обмінявся думками з цього приводу з віце-прем'єр-міністром Геннадієм Зубком, звернуся також прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і цей проект буде здійснено", - заявив Порошенко після доповіді Труханова про отримання мерією першого 20-мільйонного траншу на будівництво магістралі від Європейського інвестбанку.

Читайте також: Одещина може стати лідером туристичної галузі у Східній Європі - Президент

"Давайте встановимо реальні терміни, - додав Глава держави, - і спільно реалізуємо проект. Це ж трамвайна магістраль не для Порошенка, це для одеситів".

Президент Порошенко також вирішив патронувати капітальне будівництво однієї з автодоріг Одещини - Р-33 "Балта-Подільськ".

"Після спорудження автодороги "Одеса-Рені" нам треба звернути також увагу на стан шляхів у північних районах області. Дорога "Балта-Подільськ" давно потребує ремонту. Керівництво Балтської ОТГ на чолі з Сергієм Мазуром вже багато зробило за останні роки для поліпшення стану доріг. От давайте визначимо капітальне будівництво автотраси "Балта-Подільськ" як президентський пріоритет на півночі Одещини", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-