На Миколаївщині рейдери спалили сільгосптехніку агрофірми

На Миколаївщині рейдери спалили сільгосптехніку агрофірми

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині поліція розшукує озброєних зловмисників, які увірвались на підприємство, побили охоронця та підпалили сільгосптехніку.

«На Миколаївщині поліція розшукує озброєних зловмисників, які увірвались на підприємство, побили охоронця та підпалили сільгосптехніку. Тільки за попередніми підрахунками сума завданих потерпілому підприємцю збитків сягає більше 16 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

Вночі, близько 02:40, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від охоронця про те, що в с. Костянтинівка Вітовського району невідомі особи у масках проникли на територію підприємства та підпалили сільгосптехніку.

Читайте також: Антирейдерська комісія Мін’юсту торік задовольнила понад 400 скарг — Петренко

Попередньо відомо, що зловмисників було двоє. Один із них зайшов у сторожку, де перебували троє чоловіків: 41-річний охоронець та двоє робітників 64-х та 65-ти років. Охоронця нападник вдарив пістолетом по голові, а потім усіх зв’язав скотчем, вимагаючи віддати ключі від ангару, де зберігається зерно та техніка. Не отримавши бажане, зловмисники підпалили два трактори з сівалкою, які стояли у дворі.

Звільнившись, побитий охоронець викликав поліцію та рятувальників. Пожежу ліквідували співробітники ДСНС. Техніка згоріла повністю. За підрахунками власника, сума завданих йому збитків - більше 16 мільйонів гривень.

Рейдери увірвалися на підприємство в Миколаївській області та спалили сільгосптехніку / Фото: Поліція Миколаївської області

Слідчі за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна», та проводять розслідування обставин злочину. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Зараз тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення та затримання злочинців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-